Ydelser

Energiruder – Termoruder

valget er dit


Med Energiruder kan du spare på varmen...


Har du en punkteret termorude eller vil du gerne energiforbedre din bolig ved at skifte dine termoruder til Energiruder? Så lad os give dig et tilbud på udskiftningen.


En gammeldags termorude lader en stor del af stuevarmen slippe ud i det fri. En Energirude slipper solens lys og energi ind i din stue og holder den derinde.


Energirudens luftmellemrum er fyldt med isolerende argon gas, og glasset har en særlig usynlig belægning, der reflekterer stuevarmen tilbage i stuen. Derved opnår du en betydelig besparelse på varmeregningen.


Mangler du råd og vejledning eller bare et godt tilbud, så kontakt os her.

Spejle


Glasset med de mange muligheder...


Vi skærer spejle efter mål og kan levere spejle i næsten alle størrelser og faconer. Spejlet kan formes, så passer nøjagtigt til dit hjem.


Spejlet kan bearbejdes i form af mat-slibning, polering eller facetslibning. Det er kun din fantasi der sætter grænsen.


Vi kan klare alt lige inspiration til monteringsarbejdet for dig eller vi kan levere spejlet på din adresse - ligesom det passer dig.


Hvis du gerne vil have lidt inspiration, så tjek vores Facebook side eller kontakte os her.

Glasværn


Et glasværn kan bruges i mange sammenhæng.

Det er kun fantasien der sætter grænser


Brug glas som værn mod vind eller nysgerrige blikke. Glas kan være et godt alternativt til de mere almindelig former for hegn i træ. Glasset kan mat-lamineres, hvis man ønsker diskretion. Hvis man derimod ønsker at bevare kig til haven eller en flot udsigt, leveres glasset blot som klart lamineret glas.


Vi har stor erfaring med mange forskellige løsninger, når det kommer til brug af glasværn. Du har en idé, men mangler hjælp til at realisere den, så rådgiver vi dig gerne så vi sammen kommer frem til den bedste løsning.


Du kan kontaktes os her.

Brusedør, brusevæg og glashylder


Brusedøre, brusevægge og glashylder laves på mål


Brusedøre, glasvægge og glashylder er blot nogle eksempler på, hvordan du kan anvende glas i dit badeværelse.


Glasset kan være både klart, gennemfarvet, ætset eller mønstret. Samtidig kan vi levere glas i alle tænkelige faconer. Med disse kombinationsmuligheder, er der et utal af muligheder.


Glas i badeværelset er et meget elegant alternativ til badeforhænget. Vi har mulighed for at tilpasse glasset, så det passer helt nøjagtigt ind i dit badeværelse. Glas giver rummet en lethed og fornemmelse af mere plads.


Vi anvender altid hærdet glas til vores glasløsninger på badeværelset - for din sikkerhed.